Telefon vanzari: 0264-433388

Paza Cluj / Complet Security

Telefon: 0264 433388
Email: office@completsecurity.ro

Monitorizare

Este un serviciu foarte important folosit pentru supravegherea sistemelor de alarma 24h/24h prin dispeceratul firmei. Conectarea la dispecerat o realizam prin linie telefonica si/sau canal GPRS. Prin cuplarea gratuita la dispeceratul nostru si plata unui abonament lunar, sistemul dvs. de securitate va fi complet si permanent supravegheat, oferindu-se gratuit, la cerere listing cu starile sistemului pe o anumita perioada. In pretul sistemului este inclusa si o asigurare a bunurilor dvs. incheiata de noi cu o firma de asigurari.

Se monitorizeaza non stop toate semnalele transmise, evolutia si buna functionare a sistemelor de securitate instalate la fiecare obiectiv dispecerat, prin intermediul aparaturii performante, de ultima generatie. (GPRS) . Se interpreteaza datele receptionate pentru situatiile prestabilite (panica, efractie, test de verificare de catre Politie) si se declanseaza imedia alarma, semnalizata luminos si acustic in dispeceratul firmei noastre.

Operatorii dispeceri analizeaza si coreleaza informatiile computerizate si transmit decizia de comanda ferma ferma-urgenta catre masinile de interventie care se deplaseaza operativ la locul desfasurarii evenimentului.

Totodata, acolo unde exista, este supravegheat non–stop in sistemul de semnalizare a inceputului de incendiu, astfel incat pompierii sunt anuntati in timp util, interventia acestora fiind mai eficace.

Intervenţie rapidă

Agenţii de pază din acest serviciu dispun de mijloace auto rapide, au dotările impuse de lege, având totodată pregătirea adecvată acestui domeniu de activitate. Intervenţia este rapidă, agenţii cunoscând foarte bine oraşul preluând obiectivul în momentul cuplării lui în dispeceratul propriu, mai mult prin montarea butoanelor de panică la obiective sunteţi în siguranţă şi atunci când sistemul de securitate este dezarmat şi cineva încearcă să vă atace, echipajele de intervenţie intervenind cu promptitudine. Cele trei echipaje acopera toata raza orasului si imprejurimile: Manastur-Grigorescu, Manastur-Zorilor, Marasti-Apahida, Iris-Marasti, Gheorgheni, Centru, Baciu.

Sisteme si proiectare sisteme Monitorizare si interventie Paza cu agenti Transport valori